NH Sparrenhorst, Nunspeet
NH Sparrenhorst, Nunspeet
NH Sparrenhorst, Nunspeet

NH Sparrenhorst, Nunspeet

NH Conference Centre Sparrenhorst, is uitgeroepen tot trainingslocatie van het jaar 2007 en uitgegroeid tot een 'place-to-be', een creatieve broedplaats voor nieuwe idee?n, een ?hotspot? voor de uitwisseling van kennis. Ons conferentie hotel biedt uitgebreide en onconventionele mogelijkheden op het gebied van conferenties, seminars, meetings, trainingen, opleidingen en zakelijke bijeenkomsten, met ??n alles overkoepelend keurmerk: viersterrenverzorging.

Goed opgeleid en servicegericht personeel maken uw conferenties of andere zakelijke bijeenkomsten in NH Conference Centre Sparrenhorst aangenaam en comfortabel. Al onze medewerkers staan tot uw beschikking en lossen eventuele problemen graag voor u op zonder dat u het terug vindt op uw rekening. Bij NH Conference Centre Sparrenhorst is service inbegrepen.

Particuliere feesten, evenementen en thema-arrangementen organiseren wij ook graag. Tussen de bijeenkomsten, conferenties en 's avonds kunt u ongestoord gebruik maken van de restaurants en de ontspanning die NH Conference Centre Sparrenhorst biedt.