De Lunterse Boer, Lunteren
De Lunterse Boer, Lunteren
De Lunterse Boer, Lunteren

De Lunterse Boer, Lunteren

Hostellerie De Lunterse Boer beschikt over 16 gezellig ingerichte twee- en eenpersoons Hotelkamers. De kamers zijn voorzien van divers zitmeubilair, telefoon, televisie, minibar, badkamer met douche of bad en een toilet. De 15 twee persoonskamers zijn voorzien van een eigen terras of balkon en vanuit alle kamers is de mogelijkheid tot gebruik van internet middels wifi.

Gasten ervaren het als plezierig dat de Hotelkamers separaat van het restaurant en receptie zijn gesitueerd op hetzelfde terrein.

De bosrijke ligging is een verademing en garandeert een ?natuurlijke? rust, prachtig gelegen in de omgeving met het terras, restaurant en brasserie binnen handbereik. U kunt zich hier ontspannen terugtrekken na een heerlijke verblijf in de natuur of een enerverende dag! Het is zeer zeker aan te raden een bezoek te brengen aan het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Voor een intensieve maar bovenal relaxte wellness bevindt zich een sauna op 1,5 km van Hostellerie de Lunterse Boer. Daarnaast zijn er legio mogelijkheden om ontspannen bezig te zijn, denk aan fietsen, paardrijden, golf etcetera.

Hostellerie de Lunterse Boer en haar omgeving lenen zich uitstekend voor een culinair ?lang weekend, een midweek of een weekje weg?.

Zoekt u zakelijk de weekend en thuissfeer?. wekelijks verblijven vele zakelijke gasten in Hostellerie De Lunterse Boer! Voor overnachtingen, een- en meerdaagse cursussen, vergaderbijeenkomsten, biedt het hotelwekelijks goede mogelijkheden en uitstekende voorzieningen.