Restaurant & Hotel Bij de Watermölle, Haaksbergen
Restaurant & Hotel Bij de Watermölle, Haaksbergen

Restaurant & Hotel Bij de Watermölle, Haaksbergen

Restaurant & Hotel Bi?j de Waterm?lle
In de zomer van 1990 wordt bij de Oostendorper watermolen (1548) de horecadraad weer opgepakt. In de voormalige theeschenkerij wordt met gebruik van authentieke bouwmaterialen en oude bouwtechnieken een sfeervol restaurant gerealiseerd dat perfect aansluit bij de overige historische gebouwen.

In 1999 wordt het restaurant met "de sch?ppe" geannexeerd en wordt tevens een nieuwe keuken geplaatst.

In 2001 wordt besloten de uit de 16e eeuw stammende vakwerkschuur te verbouwen tot een karakteristiek intiem hotel. Met een vijftal luxe suites, allen met uitzicht op de watermolen, bieden wij gasten de mogelijkheid te overnachten in de Twentse stijl.

In de directe omgeving van het restaurant & hotel ligt Golfcenter het Langeloo (300 meter) met een 6-holes baan, het tropisch zwembad "de Wilder" en vele andere sportterreinen. Op steenworp afstand biedt het centrum van Haaksbergen vele winkelmogelijkheden. Het Museum Buurt Spoorweg is zeker een bezoekje waard. Hier worden nog regelmatig historische treindiensten onderhouden op een lokaalspoorlijn tussen Haaksbergen en Boekelo. De steden Hengelo en Enschede bevinden zich op 15 kilometer afstand.

Om u nog meer van onze culinaire hoogstandjes en schitterende natuurlijke omgeving te laten genieten hebben wij enkele arrangementen voor u samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze arrangementen aan te passen aan uw individuele wensen. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen dan horen wij dat graag.

Nieuw is dat wij per 1 januari 2007 lid zijn van erfgoed logies

Met vriendelijk groet,
Huub en Ine Wolferink