Bilderberg Hotel 't Speulderbos, Garderen
Bilderberg Hotel 't Speulderbos, Garderen
Bilderberg Hotel 't Speulderbos, Garderen

Bilderberg Hotel 't Speulderbos, Garderen

Hart van Nederland, midden in de bossen, op de rand van het Nationale Park de Hoge Veluwe. Actievelingen en natuurliefhebbers komen helemaal aan hun trekken in dit prachtige stukje Nederland. Klein, groot, jong of oud; de groene omgeving biedt voor iedereen iets bijzonders. Sta oog in oog met uitgestrekte heide en sprookjesachtige zandverstuivingen. Ervaar ongekend plezier in het Dolfinarium en de Apenheul. Besluit uw dag in het stijlvolle restaurant of de sfeervolle lounge; tongstrelende gerechten ?n aperitieven staan voor u klaar.

Faciliteiten
Ruim, gezellig en volop vertier. De 102 luxueuze kamers zijn recentelijk gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. In een groot aantal kamers bewondert u de schitterende sterrenhemel vanaf uw eigen terras. Naast het Frans geori?nteerde ? la carte restaurant herbergt ?t Speulderbos ook een Grand Caf? met Spaanse specialiteiten. Op en top genieten van culinaire hoogstandjes.

Vrije tijd
Avontuurlijke fiets- en wandelroutes. Perfecte uitvalsbasis voor diverse recreatieve tochten. Bezoek Paleis Het Loo en neem alle tijd om de talrijke artistieke kunstwerken in het Kr?ller-M?ller Museum te aanschouwen. Na een stevige boswandeling, waarbij u de gezonde lucht door uw aderen voelt stromen, vleit u neer in de verkwikkende sauna. Ook een frisse duik in het verwarmde binnenzwembad of een sportieve strijd op de squash- of tennisbaan bieden volop vertier.