Dennenheuvel, Epe
Dennenheuvel, Epe
Dennenheuvel, Epe

Dennenheuvel, Epe

Beleef de Veluwe
 
Pal aan de bovenste rand van de Veluwe ligt het sfeervolle hotel Dennenheuvel. Met voor een riant zonneterras en achter vrij toegang tot de uitgestrekte heidevelden en bossen van dit nog “ongerepte stukje Veluwe”. De stijlvolle, luxe kamers en het fijnproevers restaurant
maken uw verblijf tot een ware belevenis……

Dennenheuvel biedt u de keuze uit vijf verschillende kamertypes met elk een eigen sfeer. Alle kamers zijn voorzien onbeperkt gratis WiFi. De meeste kamers hebben een terras, balkon of Frans balkon met uitzicht op de tuin of het omringende bos. Na het ontwaken treft u in het warm ingerichte restaurant een uitgebreid Veluws ontbijtbuffet met heerlijk verse producten. Maak uw keuze uit de collectie boerenkazen, knapperig gebakken brood, vers geperste jus d’orange en royale fruitsalade. Bij mooi weer serveren we het ontbijt in de tuin of op het overdekt terras.

Het fijnproevers restaurant biedt een warme en rustige ambiance waar u kunt genieten van de vele streek- en seizoensgerechten. Op de steeds wisselende kaart treft u gerechten op een verrassende, eigentijdse manier bereid.
Ontdek in alle rust en stilte de mooiste plekjes van dit stukje Veluwe. Diverse wandel- en fietsroutes zijn bij de receptie verkrijgbaar. U kunt "Veluwe" fietsen huren, maar ook u eigen fiets overdekt stallen. Niet alleen natuurschoon omringt "Dennenheuvel". Ook cultureel gezien heeft dit deel van de Veluwe veel te bieden. Denk aan Kasteel Cannenburch, Paleis 't Loo, Museum De Fundatie, Nationaal Park De Hoge Veluwe, de Apenheul, het Anton Pieck Museum en Welness centrum de Veluwse Bron. Ook historische en pittoreske stadjes als Elburg, Kampen en Hattem zijn dichtbij.
Genieten en nieuwe energie opdoen gaat hier vanzelf !
Team Dennenheuvel staat voor u klaar.