Fletcher Hotel Restaurant Erica, Berg en Dal
Fletcher Hotel Restaurant Erica, Berg en Dal

Fletcher Hotel Restaurant Erica, Berg en Dal

Fletcher Hotel-Restaurant Erica is gelegen aan de rand van Nijmegen in de schitterende bosrijke omgeving van het dorpje Berg en Dal. Rondom het hotel liggen diverse wandel- en fietsroutes die u leiden langs de mooiste natuurplekjes van het Rijk van Nijmegen. Ook vindt u op slechts enkele kilometers van het hotel het centrum van deze historierijke stad.

Hotel-Restaurant Erica is gesitueerd in een oorspronkelijk landhuis met hotelkamers die een prachtig uitzicht bieden op de bosrijke omgeving van het hotel. Alle ingredi?nten om tot rust te komen of te ontspannen zijn aanwezig. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten, waaronder het sfeervolle Frans geori?nteerde Villa Restaurant, een overdekt zwembad en sauna.

Hotel-Restaurant Erica is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen lunch, diner en weekendje of midweek weg. Kijkt u vooral ook even op de pagina arrangementen voor de laatste last minute aanbiedingen. Dan kunt u er snel even lekker tussenuit, ver weg van de dagelijkse sleur.