Hampshire Hotel - Bon'Aparte, Barchem
Hampshire Hotel - Bon'Aparte, Barchem
Hampshire Hotel - Bon'Aparte, Barchem

Hampshire Hotel - Bon'Aparte, Barchem

Het Hotel telt 39 comfortabele tweepersoonskamers -alle niet roken-.
Een verassende keuken, een persoonlijke benadering en gastvrijheid zijn de ingredi?nten voor een diner in ons sfeervolle restaurant. In het voorjaar asperges eten, in het najaar genieten van wilgerechten. Onze keuken laat u elk seizoen proeven van mooie seizoen- en streekgerechten.

In de Waterloo Bar kunt u genieten van een drankje en onze leesruimte biedt u de mogelijkheid even tot rust te komen met een goed boek.

Per fiets, te voet of zelfs met een vespa er op uit! De prachtige omgeving leent zich hier uitstekend voor en zal u verassen. Lochem is gelegen nabij de Hanzesteden Zutphen en Deventer.

Ook is Hotel Bon'Aparte d? geschikte accommodatie waar u in alle rust kunt vergaderen of trainen in de Achterhoek. Het hotel beschikt over compleet geoutilleerde vergaderzalen (airconditioned). Men kan zowel in de vergaderzalen als in de hotelkamers gebruik maken van het draadloos internetsysteem. Drie vergaderzalen beschikken over een eigen zonneterras.

Daarnaast verzorgen wij met veel plezier uw personeelsfeest, productpresentatie of bruiloft tot in detail. Hiermee kunnen wij u persoonlijk adviseren en begeleiden.Kortom, voor alle gelegenheden bieden wij u een gastvrij onthaal!Graag tot ziens in het Lochemse . . .
TEAM BON'APARTE