Bilderberg Hotel De Keizerskroon, Apeldoorn
Bilderberg Hotel De Keizerskroon, Apeldoorn
Bilderberg Hotel De Keizerskroon, Apeldoorn

Bilderberg Hotel De Keizerskroon, Apeldoorn

Apeldoorn. Groen, statig, dicht bij het Nationale Park de Hoge Veluwe. Tsaar Peter de Grote was een van de eerste gasten. De Keizerskroon ligt naast Paleis Het Loo en was tot de jaren zestig persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina. In de luxe hotelkamers en suites is het vorstelijk vertoeven. In de nabijheid van Paleis Het Loo met de adembenemende tuinen voelt u zich de koning te rijk. En na een korte wandeling staat u midden in het chique centrum van Apeldoorn met volop trendy winkels en uitgaansgelegenheden.

Faciliteiten
Vorstelijke grandeur met oog voor detail. Persoonlijk en intiem. Dit luxe hotel garandeert u een zorgeloos verblijf. In de comfortabele, royale kamers ontbreekt het u aan niets. Heeft u behoefte aan extra verwennerij? Vraag dan naar een luxe suite met gescheiden woon- en slaapgedeelte, romantische open haard en jacuzzi. Een bezoek aan het uitstekende ? la carte hotelrestaurant maakt uw avond compleet. Op en top gastronomie in een ontspannen sfeer.

Vrije tijd
Bosrijke kroondomeinen in majestueus natuurschoon. Actievelingen en sportievelingen komen helemaal aan hun trekken tijdens een verblijf in De Keizerskroon. U kunt naar hartelust wandelen, fietsen, golfen en paardrijden. Een bezoek aan Paleis Het Loo en het Kr?ller M?ller museum staan natuurlijk op het programma. Even op adem komen? Het hotel beschikt over een sauna, solarium, Turks stoombad en verwarmd binnenzwembad.