Logies de Tabaksplant, Amersfoort
Logies de Tabaksplant, Amersfoort

Logies de Tabaksplant, Amersfoort

Hotel Logies de Tabaksplant, een van de weinige Amersfoortse hotels dat gelegen is in het historische centrum van Amersfoort. Een uniek en gezellig hotel met 24 sfeervol ingerichte kamers, 5 volledig ingerichte appartementen (geschikt voor lang verblijf) en een rijke historie. De perfecte locatie voor een zakelijke overnachting, weekendje weg, vergadering, (korte) vakantie, citytrip, verjaardag of receptie.

Logies de Tabaksplant is gevestigd in enkele sfeervolle panden in de binnenstad van Amersfoort. Het oudste gedeelte is een monumentaal, dubbel woonhuis dat tussen 1600 en 1650 is gebouwd door de eigenaar van een tabaksplantage. Het huis staat zodoende vanouds bekend als ?de Tabaksplant?. In 2004 is de Tabaksplant uitgegroeid tot een hotel met 24 kamers, 5 appartementen, een ontbijtkamer en een lounge. Achter deze panden ligt een fraai aangelegde, besloten binnentuin, waar u de drukte van de stad achter u laat. Genieten in stilte! Gelukzoekers kunnen nog een munt in de oude waterput werpen en een wens doen??.. Dit was vroeger de plaats waar alle bewoners water haalden; het moet een echte ontmoetingsplaats geweest zijn.

Hedendaags is het een heerlijk hotel met een familiair karakter en moderne voorzieningen waarbij authentieke details bewaard zijn gebleven. Zo heeft u in iedere hoek van het hotel toegang tot het draadloze netwerk.

Missie:
In Logies de Tabaksplant is uw verblijf onze grootste zorg. Onze oren en ogen zijn continue geopend voor feedback om onze service te optimaliseren en uw verblijf te veraangenamen.