Landhotel De Hoofdige Boer, Almen
Landhotel De Hoofdige Boer, Almen
Landhotel De Hoofdige Boer, Almen

Landhotel De Hoofdige Boer, Almen

"Elk weet, waar "t Almensch Kerkje staat en kent de laan die derwaart gaat..."

Welkom in Landhotel De Hoofdige BoerZo begint de dichter A.C.W. Staring in 1820 zijn gedicht De Hoofdige Boer. Het gedicht vertelt over een koppige (hoofdige) boer, die liever met zijn laarzen door het water blijft waden dan dat hij over de nieuw gebouwde brug gaat...

We vertellen U graag meer over het gedicht en over het verschil met de hedendaagse hoofdige boer. Kenmerkend is dan ook voor drie generaties Holtslag: "Vooruitstrevendheid naast behoud van het goede."

Wilt u genieten van zorgvuldig bereid eten, goede bediening, rust, een heerlijk nieuw bed, en een uitnodigende romantische omgeving? Kom dan naar Landhotel De Hoofdige Boer in Almen. U maakt een verrassend goede keuze.
Draadloos internet is kosteloos beschikbaar voor alle gasten van De Hoofdige Boer. Almen info pagina
Het hotel telt twee?ntwintig stijlvol ingerichte hotelkamers met eigen badkamer, telefoon, radio, televisie en schrijftafel. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer. Er zijn drie balkonkamers, een romantische bruidskamer en vier kamers op de begane grond. Alle kamers zijn rookvrij.

In onze drukke tijd is steeds meer vraag naar ontspanning en rust en dan met name dichtbij de natuur. Ver hoeft men daar niet voor te reizen. Net ver genoeg om de drukte achter u te laten. Na een, zoals wij het hier zeggen, "stief kwartiertje riejen" is het leven al heel anders. Een combinatie van rust, ruimte, natuur en recreatieve mogelijkheden naast een ontspannen sfeer en hartelijke gastvrijheid vindt U in De Hoofdige Boer!