Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal, Luxembourg
Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal, Luxembourg

Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal, Luxembourg

Dit 5-sterrenhotel biedt luxe met een Frans tintje. Het ligt valk bij het centrum van de stad Luxemburg, op loopafstand van ambassades en belangrijke internationale bedrijven.

Het luxueuze Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal kijkt uit over de valleien van Alzette en Petrusse en biedt uniek uitzicht op het centrum van de hoofdstad. Op de bovenste verdieping van het hotel ligt een toprestaurant, dat gastronomische gerechten serveert, bereid door Sebastien Perrot.

Het hotel is gevestigd in het nieuwe complex Espace Pétrusse, op loopafstand van de historische wijk die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat, en vlakbij het station van de nieuwe hogesnelheidstrein Est Européen. Het ligt ook dicht bij de grote internationale bedrijven, ministeries, luxe boetieks en de belangrijkste bezienswaardigheden gebieden van Luxemburg.

Alle kamers beschikken over een Sofitel MyBed voor ultiem slaapcomfort. Verder hebben ze een kunstzinnige inrichting waarbij natuurlijke pastelkleuren zijn gebruikt. De kamers beschikken afgezien van de vermelde voorzieningen over een I-Podaansluiting, een kluisje waar een laptop inpast en een plasma-tv. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van de roomservice.