Sofitel Luxembourg Europe, Luxembourg
Sofitel Luxembourg Europe, Luxembourg

Sofitel Luxembourg Europe, Luxembourg

Het Sofitel Luxembourg Europe is een modern vijfsterrenhotel, met een elegante en knusse sfeer. Het ligt niet ver van het stadscentrum en biedt u onder andere uitstekende cuisine en een fitnessruimte.

De ruimte hotelkamers zijn luxueus ingericht en beschikken over breedbandinternet en draadloos internet (tegen betaling). De kamer heeft thee- en koffiefaciliteiten en ook kunt u er genieten van een bad. Zo zult u een heerlijke nachtrust hebben.

Het hotel biedt een compleet Amerikaans ontbijtbuffet in de ochtend. In de avond kunt u dineren in het restaurant Le Stübli en genieten van traditionele cuisine van Luxemburg. U kunt ook kiezen om te dineren in Ore a Argento, het Italiaanse restaurant van dit hotel dat door Michelin is bekroond met 3 vorken.

The Havana Lounge is een geweldige plek om te ontspannen en een drankje te doen in een Cubaanse sfeer. De bar Le Glaçon Rouge biedt een grote keuze aan whisky's en thee. Er is ook een snackbar met tapas.

Het hotel ligt op 2 km van het centrum van de stad en kijkt uit over de nieuwe 'Philharmonie' en het plateau van Kirchberg.