Grasmere House Hotel, Salisbury, Wiltshire
Grasmere House Hotel, Salisbury, Wiltshire

Grasmere House Hotel, Salisbury, Wiltshire

Het Grasmere House Hotel ligt op slechts een kleine eindje wandelen van Salisbury en biedt een voortreffelijk uitzicht op de kathedraal.

Het voortreffelijke Victoriaanse pand ligt aan de oever van de rivieren Avon en Nadder, te midden van mooie, volgroeide tuinen.

Er is altijd wat te doen in Salisbury en het platteland van Wiltshire. Hier vindt u enkele van de meest belangrijke erfgoeden die het land rijk is, zoals Old Sarum en de eeuwenoude steencirkels van Stonehenge en Avebury.

Salisbury zelf heeft een racebaan waar regelmatig meetings worden gehouden. Ook zijn er vele winkels, musea en restaurants in en om het stadje. De kathedraal met zijn enorme toren is te zien vanuit Grasmere House, en u kunt er eenvoudig naartoe wandelen.

Wiltshire heeft ook een van de grootste huizen met tuinen - Wilton House, Longleat en Broadlands. Of, op een wat kleinere schaal, Avebury Manor en Mompesson House (in de binnentuin van de kathedraal).

Dit hotel ligt te midden van 0,6 hectare aan prachtige tuinen, uitgestrekte grasvlakten en hoge bomen, aan de oevers van de Avon- en de Nadder-rivier. Het centrum van Salisbury bevindt zich op slechts enkele minuten lopen.

Het Victoriaanse pand is omgetoverd tot een privé-hotel, waarbij alle originele karaktertrekken en de sfeer nog intact zijn gebleven. Een populaire verblijfplaats voor diegenen die graag de pracht van Salisbury en platteland van Wiltshire in zich opnemen. De mooie locatie en de tuinen van het hotel maken dit tot een ideale omgeving voor een ontspannen verblijf.

Alle kamers hebben een eigen badkamer en u beschikt over moderne voorzieningen. Er zijn vier kamers met hemelbed. De kamers zijn allen goed onderhouden en mooi ingericht, en sommige hebben extra bedden om ook drie of zelfs vier personen te herbergen. Er zijn ook vijf kamers speciaal toegerust op gasten met een handicap (beoordeeld door de ETB). Er is ook een familie-appartement met drie slaapkamers, apart zitgedeelte en twee badkamers.