The Olde Bull Inn Hotel, Nr Newmarket, Suffolk
The Olde Bull Inn Hotel, Nr Newmarket, Suffolk

The Olde Bull Inn Hotel, Nr Newmarket, Suffolk

Deze ruim 500 jaar oude herberg is vergeven van authentiek karakter en historische charme. Het heeft onder meer een gastvrije bar met echt 'ale', een met 2 AA Rosettes bekroond restaurant en gerenoveerde kamers met een chique t

The Olde Bull Inn, Barton Mills ligt op slechts 3,2 km van het hart van Mildenhall. Het heeft een handige locatie, tussen Newmarket (10 km), Bury St Edmunds (16 km), Ely (19 km) en Thetford (11 km).

Toen de Olde Bull werd gekocht door Cheryl en Wayne in mei 2007 is het liefdevol gerestaureerd en gerenoveerd, zonder afbreuk te doen aan de prachtige originele kenmerken van het gebouw. Het hotel heeft een warme, ontspannende en gastvrije sfeer en is met prijzen overladen. Zo kreeg het de prijs voor Best Newcomer van de Morning Advertiser en de NBA Best New Business. Ook behoorde het tot de finalisten voor British Innstute of Innkeeping licensee van het jaar.

Nabij gelegen bezienswaardigheden zijn onder andere:

* Cambridge In deze traditionele universiteitsstad vindt u de King's College kapel, het Fitzwilliam-museum en vele indrukwekkende collegegebouwen met mooi onderhouden tuinen. Veel ervan grenzen aan de prachtige rivier de Cam, in het gebied dat ook bekend staat als de 'backs'. U kunt dit alles vanaf een punter bekijken.

* Bury St. Edmunds Hier valt genoeg te ontdekken. Of u nu van kunst of geschiedenis houdt, van winkelen of van lekker eten - er is hier voor iedereen wat te beleven en te genieten. Hier werd in 869 na Christus Edmund de koning van Oost-Anglia onthoofd door een invasie Denen. Later werd rondom het graf van Edmund een Benedictijner abdij gebouwd. De overblijfselen ervan kunt u bewonderen in de prachtige tuinen van de abdij. Ontdek ook de Nutshell, de kleinste pub van Groot-Brittaniƫ!

* Newmarket Newmarket draagt met trots de Britse racevlag, een van de meest gepassioneerde sporten ter wereld. Deze plaats is trots op zijn 2 racebanen aan de rand van de stad. Newmarket is het grootste loket voor paardenraces. In de buurt van de renbaan vindt u ook de nationale stoeterij, de thuishaven van veel van de beste paarden van het land. In de stad zelf kunt u een bezoek brengen aan het nationale paardenracemuseum, de Jockey Club en de beroemde Tattersalls (waar veel racepaarden worden verkocht).

* Ely Dit is een eeuwenoude stad met veel kathedralen, die nog bekender werd als woonplaats van Oliver Cromwell. Neem de atmosfeer van Ely in u op terwijl u langs de cadeau-, antiek- en ambachtelijke winkels of de kunstgalerijen loopt. U kunt ook heerlijk langs de rivier onderuit leunen met een glas wijn.