Llwyn Hall, Llanelli

Dit prachtig ingerichte Victoriaanse pand ligt aan de rand van de grootste stad in Carmarthenshire, Llanelli, en biedt een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de schoonheid van Zuid-Wales.

Llwyn Hall wordt beheerd door Stephen en Wendy Valerio en heeft als een doel een vriendelijke en gastvrije sfeer te creƫren op een plek waar het personeel altijd voor u klaar staat. Ontspan van alle stress van het alledaagse leven in de comfortabele kamers, die allemaal in rustgevende kleuren zijn ingericht en in overeenstemming zijn met de geschiedenis van het gebouw.

Tijdens uw verblijf bij de Llwyn Hall kunt u genieten van uw maaltijd in de stijlvolle eetzaal, waar veel originele elementen te vinden zijn, waaronder een open haard uit de 19e eeuw en Franse ramen met uitzicht op de tuin. De serre is een idyllische plek voor zonnige avonden.

Het pand ligt in de buurt van het schiereiland Gower en tijdens uw verblijf kunt u de natuurlijke schoonheid van het gebied gaan verkennen of een bezoek brengen aan een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder het Centrum voor Wilde Vogels en Waterlanden en de nieuwe golfclub van het schiereiland Machynys.