Langshott Manor - A Small Luxury Hotel, Horley, Gatwick
Langshott Manor - A Small Luxury Hotel, Horley, Gatwick

Langshott Manor - A Small Luxury Hotel, Horley, Gatwick

Het Langshott Manor heeft een bekroond eigen landgoed van ruim 1,2 hectare groot. Het heeft ook een restaurant met 2 AA Rosettes. De luxueuze hotelkamers hebben grote marmeren badkamers. De luchthaven Gatwick ligt op maar 8 minuten rijden.

Alle individueel ingerichte kamers beschikken over een grote flatscreen-tv, gratis WiFi en badjassen. Enkele kamers hebben enige bijzondere extraatjes, zoals een hemelbed, eigen patio of hoekbad.

Het restaurant Mulberry biedt een uitgebreide wijnkaart en een authentiek menu voor het diner, met onder meer ingrediƫnten uit de tuin van het hotel zelf. Langshott Manor heeft elegante terrassen en lounges met open haarden en originele stijlkenmerken.

Het hotel is lid van de 'Small Luxury Hotels of the World'. Langshott is een 16e-eeuws landhuis met houten balken en eikenhouten lambrisering. Langshott Manor is door de AA bekroond met de prestigieuze 4 Red Stars.

Het Langshott Manor ligt vlak bij de M23 en M25. Londen bereikt u met de trein al in 30 minuten. Er is gratis parkeergelegenheid voor gasten en u kunt uw auto langer parkeren tegen redelijke prijzen.