Bryn Holcombe Non Smoking, Colwyn Bay
Bryn Holcombe Non Smoking, Colwyn Bay

Bryn Holcombe Non Smoking, Colwyn Bay

Het gezellige Bryn Holcombe hotel biedt een warm welkom, comfortabele kamers met eigen badkamer en een heerlijk, warm, Welsh ontbijt. Het is ideaal voor trips door het Snowdonia National Park.

Bryn Holcombe biedt tweepersoonskamer met 2 aparte bedden of dubbel bed, alle smaakvol ingericht en gemeubileerd naar een hoge standaard.

Vanaf het etablissement kunt u beginnen aan mooie wandelingen op het land en langs de kust dicht bij Colwyn Bay en rond de heuvels, valleien, meren en bergen van Snowdonia. In de buurt vindt u de werelderfgoedsites Conwy Castle en de middeleeuws ommuurde stad, het Elizabethaanse landhuis Plas Mawr, de wereldberoemde Bodnant Gardens, Llandudno, het natuurreservaat Great Orme, en de Welsh Mountain Zoo. Trek eropuit langs kilometers van stranden en golfterreinen, ga paardrijden, en ontdek nog veel meer activiteiten. Het hotel ligt op slechts enkele minuten van de belangrijkste kustbusroute.

Er bevindt zich geen enkele slaapkamer hoger dan de eerste verdieping. Gelieve de individuele kamerdetails te bekijken voor een complete lijst van aangeboden faciliteiten.