Drummond Hotel, Limavady
Drummond Hotel, Limavady

Drummond Hotel, Limavady

Dit hotel ligt in de vallei Roe te midden van een spectaculair landschap en dicht bij historische plekken. Het is ook een perfecte plek voor vissers.

Uw comfort en ontspanning zullen worden aangevuld door een goede keuken en een vriendelijke sfeer, waar niets teveel moeite kost om u een aangenaam verblijf te bezorgen. Het hotel beschikt over goed uitgeruste kamers met eigen badkamer en een luxe executive suite.

Het Drummond Hotel wordt gerund door een familie en biedt u de kans om uit te rusten en uw batterij op te laden in een warme sfeer.


Lokale attracties zijn onder andere een 18 holes golfbaan en uitstekende zalm visplekken die het gehele jaar door beschikbaar zijn. Het strand biedt 9,5 kilometer aan ongerept wit zand en staat bekend als het schoonste strand van Europa. Sommige van de zeldzaamste vogels van de wereld kunnen in deze omgeving worden gezien.

De keuken is van een uitstekende kwaliteit. Het fantasievolle menu maakt gebruik van de verste lokale producten, zoals wild, lokaal gevangen vis en het vermaarde Ierse rundvlees. Elke maaltijd zal gedenkwaardig zijn. Het Drummond Hotel heeft een rijke geschiedenis en is een ideale basis waar vanuit u alle wonderen van Ierland kunt ontdekken. Het hotel is waarschijnlijk genoemd naar de bekende bouwmeester Thomas Drummond, die deze plek als referentiepunt nam voor zijn berekeningen.