La Verte Campagne, Trelly
La Verte Campagne, Trelly

La Verte Campagne, Trelly

Neem tijdens uw reisje door Normandiƫ de tijd voor een overnachting bij La Verte Campagne. Dit tijdloze hotel ligt in het hart van het met hagen bedekte platteland van Normandiƫ.

Dit prachtige oude huis heeft mooie plafonds met houten balken en bij de liefdevolle restauratie is veel aandacht besteed aan het intact houden van de rustieke charme. De 7 mooi ingerichte tweepersoonskamers, de comfortabele lounge met open haard en de goed geoutilleerde bar dragen allemaal bij aan de warme, gezellige ambiance van het hotel.

Of u nu op vakantie bent of voor een overnachting heeft gereserveerd, bij het restaurant kunt u genieten van seizoensgebonden gerechten die zijn bereid met overheerlijke, verse lokale producten, zoals oesters, zeevruchten, lam, verse duif, kuiken, knapperige groenten en smakelijke lokale kazen.

Het hotel heeft een gunstige ligging op slechts 45 minuten ten zuiden van Cherbourg, dicht bij de lokale stranden van Monmartin-sur-Mer en het werelderfgoed Le Mont St. Michel. De stranden van de landing van D-Day liggen op een klein eindje rijden.