Sofitel Marseille Vieux-Port, Marseille
Sofitel Marseille Vieux-Port, Marseille

Sofitel Marseille Vieux-Port, Marseille

Met uitzicht over de oude haven van Marseille biedt dit hotel een gastronomisch restaurant met panoramisch uitzicht op de haven en een verwarmd buitenzwembad. Het ligt op slechts 5 minuten lopen van de abdij van Saint Victor.

De stijlvolle kamers met airconditioning in het Sofitel Marseille Vieux-Port hebben moderne badkamers. Elke kamer is uitgerust met satelliet-tv en sommige bieden tevens uitzicht op de haven en balkons.

Les Trois Forts is het panoramische restaurant van het Sofitel. Het serveert gastronomische gerechten, vergezeld van uitstekende wijnen en champagnes. Een volledig dagelijks ontbijt is tevens verkrijgbaar.

De loungebar Le Carré en het spa-centrum bieden beide uitzicht over de oude haven. De spa beschikt onder meer over een hamam, jacuzzi en sauna.

Het Sofitel Marseille ligt op slechts 5 minuten lopen van het strand en op 10 minuten lopen van het stadscentrum. De Calanque de Sugiton ligt op 20 minuten rijden en het Château d'If is bereikbaar per veerboot vanuit de nabijgelegen jachthaven.