Grand Hotel Beauvau - MGallery Collection, Marseille
Grand Hotel Beauvau - MGallery Collection, Marseille

Grand Hotel Beauvau - MGallery Collection, Marseille

Dit MGallery hotel ligt in het centrum van Marseille, tegenover de Vieux Port. Het biedt viersterrenaccommodatie, een bar en een receptie die 24 uur per dag open is. In het hele hotel kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

De kamers van het Grand Hotel Beauvau zijn ingericht met Provençaalse stoffen en meubilair in de stijl van het Empire of die van de tijd van Napoleon III. Ze zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met een telefoon, satelliet-tv en een eigen badkamer.

U kunt ontspannen met een drankje in de bar van Grand Hotel Beauvau, Le Beauvau, terwijl u het uitzicht op de Oude Haven en de Middellandse Zee op u laat inwerken. Bij de roomsservice, die 24 uur per dag beschikbaar is, kunt u een verscheidenheid aan warme maaltijden en koude snacks bestellen.

In het fitnesscentrum van het Grand Hotel Beauvau vindt u een hamam, jacuzzi, solarium en een sauna. Het biedt ook een zonnestudio en massagebehandelingen. Tot de extra faciliteiten en diensten behoren onder meer een babysitdienst, een wisselkantoor en een wasserette.