Le Manoir de Gressy, Gressy en France
Le Manoir de Gressy, Gressy en France

Le Manoir de Gressy, Gressy en France

Waar het hotel nu staat, stond eerst een oude 17e-eeuwse boerderij. Het hotel ligt middenin een rustig dorpje te midden van het groen rondom het kanaal Ourcq.

Manoir de Gressy heeft 85 ruime en comfortabele kamers, en combineert een aangename ambiance met goede service op slechts 30 minuten van Parijs. Het hotel is zeker aantrekkelijk voor zakenmensen, aangezien het hotel een totale oppervlakte van 700m2 aan vergader- en conferentieruimtes heeft.

Geniet van de landelijke omgeving van het hotel, de traditionele Franse keuken en maak gebruik van de ideale ligging van het hotel door Île de France en het omliggende gebied te verkennen.

U kunt in de buurt verschillende buitensporten beoefenen, zoals mountainbiken langs het kanaal Ourcq, kanoën en de andere activiteiten die op het terrein van het hotel gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld petanque, voetbal, badminton en joggen.

Het departement Seine-et-Marne heeft vele steden met een rijk historisch en cultureel verleden. De kastelen Fontainebleau en Vaux le Vicomte liggen op ongeveer 40 minuten van het hotel, net als het schildersdorp Barbizon. De middeleeuwse stad Provins ligt op ongeveer 1 uur van het hotel en Disneyland Parijs op slechts 15 minuten.

Daarnaast liggen Parijs zelf en alle bezienswaardigheden die het te bieden heeft op slechts 30 minuten van het hotel.

Restaurant Le Cellier du Manoir wordt geleid door chef-kok en heeft een uitstekende keuken.

In de zomer is het bijbehorende terras met aansluiting aan het zwembad ook geopend.

Pendeldienst naar de luchthaven: EUR 33 voor een enkeltje en EUR 10 per persoon.

Het hotel heeft 85 ruime kamers met zicht op de aangelegde tuinen. De kamers op de begane grond hebben deuren naar een eigen terras.

De kamers zijn stijlvol en uniek ingericht met massief kersenhout, een rozenhouten oorfauteuil, zware linnen gordijnen, porselein uit de belle époque en chromen accessoires in de badkamer.