La Villa Eugene, Epernay
La Villa Eugene, Epernay

La Villa Eugene, Epernay

Dit voormalige, prachtige 19e-eeuwse residentie ligt in een park met bomen. Het biedt charmante, luxe accommodatie en een buitenzwembad.

La Villa Eugene beschikt over 15 kamers en suites, elk met een unieke inrichting met een Louis XVI of koloniale stijl. De kamers combineren klassiek design met moderne faciliteiten en bieden gezellige en persoonlijke accommodatie.

La Villa Eugene werkt samen met verschillende restaurants en hun chef-koks, waardoor u de mogelijkheid hebt om een grote variatie aan lokale smaken te kunnen proeven. De restaurants liggen op minder dan 5 minuten afstand, in het stadscentrum.

Sommige van de grootste en beroemdste champagnehuizen liggen op loopafstand, op de Avenue de Champagne.

De wijngaard Côte des Blancs en de Marne vallei met zijn beroemde champagnewijngaarden, kunt u gemakkelijk met de auto bereiken.

Villa Eugène ligt aan de Avenue de Champagne (ooit Le Faubourg de la Folie vanwege de dure huizen die er stonden) middenin een park waar u kunt ontspannen, uitrusten en bijzondere bezienswaardigheden kunt zien.

Villa Eugène denkt aan het milieu en gebruikt duurzame energie. Water wordt deels verwarmd door zonnepanelen en de centrale verwarming door een zuinige verwarmingspomp.

In elke kamer vindt u een LCD-tv met satellietzenders, een minibar en een kluisje.