Pazo Larache, Santa Cristina de Cobres
Pazo Larache, Santa Cristina de Cobres

Pazo Larache, Santa Cristina de Cobres

Het hotel ligt aan de oever van het Vigo-estuarium en wordt omgeven door prachtige tuinen en bossen. Het is een liefdevol verbouwd en uitgebreid, rustiek pand uit de 17e eeuw.

Tijdens uw verblijf kunt u ontspannen op het terras, dat omgeven wordt door interessante, historische objecten, zoals de 18e-eeuwse wijnpers en een mooie oude naaimachine. De kamers hebben de charme van een landhuisje en een comfortabele inrichting.

De accommodatie is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en ontspannende omgeving en ligt op 5 km van de rust en de jachthaven. U kunt ook genieten van uitstapjes naar plaatsen als Potevedra en Vigo (12 km).

Pazo Larache grenst aan het Vigo-estuarium en ligt op een klein stukje rijden van Pontevedra en Vigo:

Dingen om te doen en te zien:
Vilaboa: San Adrián Hórreo, het Kasteel van Ubeiras, de Ullóo-zoutziederij, de kleine, ronde baai van San Simón, Coto Redondo Place en het meer van Castiñeiras, dat is uitgeroepen tot beschermd natuurgebied.

Pontevedra: een oude stad met verschillende monumenten, zoals de Santa Maria-basiliek, de kapel van La Peregrina, de ruïnes van Santo Domingo, de kerk van San Bartolomé en de pleinen van La Herrería, La Lena en La Verdura.

Vigo: Casco Vello van Berbés, samengevoegde kerk-kathedraal, La Piedra-markt, het nationale park van de Atlantische Eilanden (Cíes-eilanden, Ons, Sálvora en Cortegada).

Het schiereiland Morrazo (tussen twee riviermondingen), de steden Cangas, Moaña, Marin en Bueu.