Son Mercadal, Porreres
Son Mercadal, Porreres

Son Mercadal, Porreres

Dit charmante hotel is gevestigd in een omgebouwde boerderij en het wordt omringd door het schilderachtige landschap van het binnenland van Mallorca - ideaal voor een ontspannen vakantie onder de mediterrane zon.

Het Son Mercadel combineert een betoverd landelijke ambiance met geweldige faciliteiten. Geniet van de natuurlijke omgeving en frisse lucht met een duik in het zwembad voordat u gaat genieten van een traditionele Mallorcaanse maaltijd in het hotelrestaurant.

Hotelgebouwen staan vol met historische elementen uit de 19e eeuw. Adem in de authentieke rustieke ambiance te midden van de prachtige stenen muren, bogen en het antieke meubilair.

Maak een wandeling door het landschap of ga paardrijden bij de plaatselijke manege. U kunt tevens gemakkelijk de idyllische stranden bereiken aan de kust van het eiland.

Voor een culturele belevenis kunt u terecht in het nabijgelegen historische klooster van Montison. U kunt ook genieten van de handwerken in Porreres of een bezoek brengen aan de wijnkelders van Jaume Mesquida.

Iedere kamer is ingericht in een typische Mallorcaanse stijl en komt uit op een terras met een prachtig uitzicht op de rustieke omgeving.