Melia Palacio de Tudemir Boutique Hotel, Orihuela
Melia Palacio de Tudemir Boutique Hotel, Orihuela

Melia Palacio de Tudemir Boutique Hotel, Orihuela

Dit boetiekhotel is gevestigd in een gebouw dat dateert uit 1755, en is in zijn oorspronkelijke staat gerenoveerd waardoor zijn karakter en schoonheid behouden zijn gebleven. Het opende zijn deuren in eind 2005.

Het MeliĆ” Palacio de Tudemir Boutique Hotel is het eerste hotel dat door de VVV van Valencia als "monumentaal pand" is verklaard. Het ligt in het hart van de stad Orihuela. De winkels en monumenten van de oude binnenstad liggen op loopafstand en Murcia bevindt zich op slechts 24 km, waardoor het een goede bestemming is voor een dagje uit.

Het hotel ligt in het hart van het stadscentrum van Orihuela, amper 15 km van wel 7 golfbanen, 24 km van de bekende stranden van Orihuela en 15 km van IKEA en het nieuwe winkelcentrum in Murcia, Nueva Condomina.

Het hotel beschikt over 50 volledig ingerichte, ruime kamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer met individueel regelbare airconditioning en verwarming. Elke kamer heeft een minibar, satelliet-tv met plasmascherm, een fax, internetaansluiting en een kluisje.

Zowel rokers- als rookvrije kamers zijn beschikbaar op aanvraag. Ook zijn er kamers die alleen voor vrouwen beschikbaar zijn, 2 familiekamers en 15 superior kamers.