Hotel Rural Nobles de Navarra, Aibar
Hotel Rural Nobles de Navarra, Aibar

Hotel Rural Nobles de Navarra, Aibar

Hotel Rural Nobles de Navarra ligt in het centrum van de historische, middeleeuwse stad Aibar (Navarra). De accommodatie heeft een majestueuze uitstraling en dankzij de prachtige ligging kunt u hier in een warme en uitnodigende sfeer genieten van de natuur en rust. Het hotel is een elegant en licht gebouw dat met veel oog voor detail gerenoveerd is. Het resultaat is de perfectie combinatie van een rustieke sfeer met een moderne avantgardistische accommodatie.

Dit hotel is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers en mensen die willen ontspannen in een serene sfeer. Dankzij de strategische ligging, kunt u de Camino Santiago (pelgrimsroutes) volgen en de tegenstellingen van Navarra ontdekken: de Bardenas (natuurpark in de woestijn) en de Pyreneeën. Veel van de toeristische bezienswaardigheden, zoals het Kasteel van Javier, het Klooster Leyre, het Koninklijk Paleis van Olita en het sanctuarium/fort van Ujué, liggen op loopafstand van het hotel. Karakteristieke plaatsen zoals de Foces de Lumbier y Arbayún (steile rotswanden), het stuwmeer Yelsa, het windmolenpark van Aibar en de bossen rond de rivier de Iratí liggen ook op een steenworp afstand.
Daarnaast liggen Pamplona, de hoofdstad van Navarra en het culturele en artistieke handelscentrum vlak bij Hotel Rural Nobles de Navarra.

Het hotel heeft een groot en charmante terras, een bar, een comfortabele leeskamer waar u heerlijk kunt ontspannen en een gezellige eetkamer met een open haard. Al deze faciliteiten zijn uitsluitend voor hotelgasten. De lobby is voorzien van een monumentale, stenen trap die door de Institución Príncipe de Viana erkend wordt als werelderfgoed.

Hotel Nobles de Navarra heeft alles tot in de puntjes geregeld en beschikt over 11 ruime tweepersoonskamers met een unieke stijl.
Het gebruik van steen, gebakken klei, houten balken, antiek meubilair en keramiek draagt bij aan een informele en gezellige sfeer. Deze ambiance die zich kenmerkt door comfort en elegantie, wordt gecombineerd met moderne technologieën en een avantgardistische inrichting. Elke kamer is voorzien van een lcd-televisie en achtergrondmuziek en heeft een stijlvolle badkamer met vloerverwarming.