Hotel Schloßpalais, Wernigerode
Hotel Schloßpalais, Wernigerode
Hotel Schloßpalais, Wernigerode

Hotel Schloßpalais, Wernigerode

Dit charmante en elegante hotel ligt in het hart van de prachtige altstadt van Wernigerode, in de regio Harz van Sasken-Anhalt, dicht bij het historische stadhuis.

Het hotel is in 2002 compleet gerenoveerd en biedt nu comfortabele, geraffineerde accommodatie. De stad biedt culturele attracties, traditionele architectuur en recreatiegelegenheden.

Geniet van het overdekte zwembad en de saunaruimte van het hotel met een uitgebreid aanbod aan spa- en welnessvoorzieningen.

Het hotel biedt smaakvolle, comfortabele en moderne accommodatie bestaande uit kamers in Italiaanse stijl. Het verfijnde interieur bevat zowel groots design als moderne voorzieningen.

De meeste kamers beschikken over een balkon zodat u kunt genieten van de majestueuze vergezichten over de stad en het comfort van uw kamer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.

De stad Wernigerode, met de vakwerkhuizen en de Harz bergen, biedt een overvloed aan mogelijkheden om uw verblijf interessant en gevarieerd te maken. Ons personeel zal u graag helpen bij het plannen van uw dagtochten.

In de omgeving vindt u het volgende:
Historische stad met vakwerkhuizen, een extravagant kasteel, het stadhuis, het "Kleinstes Haus", de musea, het Harzquerbahn (treinspoor op de berg), een bioscoop, restaurants, winkelgelegenheden, sportgelegenheden, een wildreservaat en culturele evenementen.

De kamers, met meubilair in Italiaanse stijl en aandacht voor detail, bieden een aangename en uitnodigende sfeer waar u zich meteen thuis zult voelen.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en de meerderheid van de kamers hebben een balkon waardoor u kunt genieten van majestueuze uitzichten over deze stad vol kastelen.