Dormero Hotel, Reichenschwand
Dormero Hotel, Reichenschwand

Dormero Hotel, Reichenschwand

Dit stijlvolle hotel heeft een rustige ligging in de Frankische plaats Reichenschwand. Het is een historisch kasteel met stijl, traditie en een eersteklas restaurant.

Dormero Schlosshotel heeft ruime kamers met alle moderne gemakken en een oppervlakte van minimaal 25 vierkante meter. Extra luxe zijn de maisonette junior suite en de 3 etages tellende torensuite binnen de historische kasteelmuren.

Geniet van een ontbijt in de serre met uitzicht op kasteeltuin Schlosspark. U kunt dineren in Schloss Reichenschwand, het restaurant van het hotel met een klassieke architectuur.

U kunt met vrienden en collega's heerlijk ontspannen in de business lounge, in de cocktailbar, of op het zomerterras. Het hotel heeft ook een fitnessruimte, een Finse sauna en een biosauna.

Vanuit Dormero Schlosshotel kunt u het prachtige landschap van de Herbrucker Schweiz verkennen. Wandelen, fietsen, kano├źn en klimmen - het is allemaal binnen handbereik. De thermen van Frankenalb zijn binnen 5 kilometer te vinden.

Dormero Schlosshotel is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A9, en ligt op slechts 7 minuten lopen van station Reichenschwand.