Hotel Orphée, Regensburg
Hotel Orphée, Regensburg
Hotel Orphée, Regensburg

Hotel Orphée, Regensburg

Dit traditionele hotel-restaurant is gevestigd in een monumentaal barok pand, midden in het oude centrum van Regensburg. Op 5 minuten lopen vindt u de beroemde kathedraal en de Steinerne Brücke (brug).

Hotel Orpée heeft een bistro en restaurant, nog daterend uit 1896, en serveert veelgeprezen specialiteiten en uitstekende wijnen.

Ontspan in de individueel ingerichte, rustige kamers met antiek meubilair, hemelbedden en prachtige plafondschilderingen. Verder heeft u in elke kamer gratis breedband internet.

Vanaf Orphée kunt u makkelijk de leukste bezienswaardigheden en attracties bezoeken, zoals het Altes Rathaus (oude stadhuis) en Theater am Bismarckplats.

Dit historische gebouw, waar hotel Orphée is gevestigd, is al generaties lang in handen van dezelfde familie.

Het hotel biedt u korting op 2 parkeerplaatsen in de buurt. Neemt u alstublieft vooraf contact op met Orphée als u hier gebruik van wenst te maken.

De een- en tweepersoonskamers van hotel Orphée zijn met zorg gerestaureerd. Mooie details zijn de antieke houten vloeren, barokke deurposten en Turkse tegels.

In elke kamer heeft u gratis toegang tot het breedbandinternet. Bij aankomst vindt u bovendien als welkomstcadeau's een klein flesje rode wijn en een flesje mineraalwater op uw kamer.