Grandhotel Schloss Bensberg, Bergisch Gladbach
Grandhotel Schloss Bensberg, Bergisch Gladbach

Grandhotel Schloss Bensberg, Bergisch Gladbach

Het Grandhotel Schloss Bensberg met 5 sterren en een zwembad is gevestigd in een barok kasteel in Bergisch Gladbach. Het torent hoog boven de baai van Keulen uit. U heeft vanuit hier uitzicht tot helemaal aan de Kathedraal van Keulen.

Het Grandhotel Schloss Bensberg biedt luxueuze kamers en suites met een marmeren badkamer en gratis televisie met Sky-kanalen. De drankjes uit de minibar zijn gratis en elke dag kunt u gratis 30 minuten gebruikmaken van WiFi.

Gasten die een suite boeken krijgen een gratis upgrade naar een luxere suite en kunnen gratis gebruikmaken van de pendeldienst naar het stadscentrum van Keulen en de luchthaven van Keulen/Bonn.

Het Grandhotel heeft een spa van 1.000 m² met een sauna, een zwembad en een fitnessruimte. Hier zijn diverse gezondheids- en schoonheidsbehandelingen beschikbaar.

Restaurant Vendôme is onderscheiden met 3 Michelin-sterren. In het Grandhotel Schloss Bensberg vindt u ook het ontbijtrestaurant Jan Wellem en restaurant Trattoria Enoteca.

Drankjes zijn verkrijgbaar in de bar bij de lobby of in de Fireplace Bar, die voorzien is van leren banken en de uitstraling heeft van een discotheek.

Het Grandhotel Schloss Bensberg is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Keulen en natuurpark Bergische Land. Ook het beursterrein van Keulen is gemakkelijk bereikbaar.