Hotel Heiligenstein, Baden-Baden
Hotel Heiligenstein, Baden-Baden

Hotel Heiligenstein, Baden-Baden

Het viersterrenhotel Heiligenstein ligt in de wijk Neuweier, te midden van het prachtige landschap met wijngaarden in de buurt van Baden Baden. Het bevindt zich in het hart van het noordelijke en centrale natuurpark van het Zwarte Woud.

Hotel Heiligenstein biedt geschikte accommodatie voor een leuke vakantie in Baden. Het hotel is ook de ideale plek voor ontspanning, plezier, feesten, of gewoon lekkere diners met een goed wijntje erbij in een prachtige omgeving.

Het Heiligenstein biedt alles wat u nodig hebt voor een aangenaam verblijf. In het restaurant van het hotel kunt u uzelf trakteren op uitstekende Badense gerechten. Dan zijn er nog een bar met 400 soorten wijn, en een terras.

Hotel Heiligenstein heeft een wellness-centrum voor ontspanning voor lichaam en geest. Ook kunt u sporten met de fitnessapparaten, of gewoon ontspannen in de sauna, het solarium, de jacuzzi en de stoomcabine. Het wellness-centrum is een oase van kleuren, geuren en geluiden die u één laten worden met de natuur.

Als gast van Hotel Heiligenstein kunt u in het hele gebouw gratis gebruikmaken van WiFi.

In het noordelijke deel van het Zwarte Woud liggen veel bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn. U kunt gaan wandelen door de wijngaarden in de buurt, of naar het nabijgelegen Straatsburg rijden in de aangrenzende regio de Elzas van Frankrijk. Baden Baden heeft diverse thermen, een wellness-park, een casino, een theater, een concertzaal, het Frieder Burda Museum, en tal van exclusieve winkels en boetieks. Ook is het mogelijk een dagje door te brengen op de wereldberoemde paardenrenbaan Iffezheim.

Hotel Heiligenstein heeft diverse standaard en comfort kamers, evenals 4 speciale themakamers:
- De Capaia Kamer geeft u het gevoel dat u zich in Zuid-Afrika bevindt.
- De Weineslust Kamer biedt een gevoel van luxe.
- Het Château M Kamer is een eerbetoon aan de wijnen van Bordeaux.
- De Mauerberg Kamer biedt een mooi uitzicht op de berg met dezelfde naam.
Alle themakamers hebben een balkon.