Hotel UTO KULM - autofrei / car-free, Uetliberg
Hotel UTO KULM - autofrei / car-free, Uetliberg

Hotel UTO KULM - autofrei / car-free, Uetliberg

Het bekroonde Hotel UTO KULM ligt aan de voet van de mooie berg de Uetliberg van Zwitserland. Het biedt stijl voor de moderne reiziger in een unieke omgeving met uitzicht op de stad.

Het autovrije, groene plaatsje Uetliberg is binnen 21 minuten bereik met de trein vanuit Zürich. De stadstrein (S-Bahn) vertrekt elk half uur vanaf het centraal station van Zürich, spoor 2. Vanuit het eindstation in Uetliberg loopt u gemakkelijk naar het hotel. Op verzoek kan uw bagage van het station worden opgehaald. Deze service is tevens beschikbaar voor mensen met een handicap.

Vanuit de eersteklas kamers van Hotel UTO KULM en het mooie restaurant met het zonneterras La Bellezza hebt u een onvergetelijk uitzicht op de zonsopgang en zonsondergang boven Zürich. Qua maaltijden biedt het restaurant voor elk wat wils, van licht en creatief, tot traditioneel en rustiek.

De harmonieuze kleuren en het elegante designer meubilair gemaakt van fraaie natuurlijke materialen zorgen voor een betoverende sfeer in elke kamer.

De kleine, maar fraai vormgegeven Oasis Saunazone bevat een stoombad, een tropische regendouche met aromatherapie, en een sauna met een prachtig uitzicht op de skyline van Zürich. Na een warme sessie in de sauna kunt u terecht in de unieke ijsgrot.

Het hotel is gelegen in een autovrij recreatiegebied. Bij Hotel UTO KULM kunt u gratis parkeren. U bereikt het hotel te voet vanaf te parkeerplaats of vanaf het treinstation van Uetliberg. De laatste trein vanaf het centraal station van Zürich vertrekt van maandag tot en met donderdag om 23.05 uur, en op vrijdag en zaterdag om 23.15 uur.