Maiensässhotel Guarda Val, Lenzerheide/ Sporz
Maiensässhotel Guarda Val, Lenzerheide/ Sporz

Maiensässhotel Guarda Val, Lenzerheide/ Sporz

Het Maiensässhotel Guarda Val bevindt zich op 1600 meter boven zeeniveau en heeft 11 panden, waarvan sommige al ongeveer 300 jaar oud zijn. Hier vindt u de ruige sfeer van de bergen de Graubünden, in combinatie met luxe.

Het Maiensässhotel Guarda Val ligt in het historische dorpje Sporz in de Graubünden in de regio Lenzerheid/Valbella. Toch biedt het ook moderne luxe, zoals uitstekende maaltijden, knusse kamers en lounges, en ontspannende wellness-faciliteiten.

In het wellness-centrum Guarda Vita kunt u heerlijk ontspannen. U vindt er een blokhutsauna, en een ontspanningszwembad in een oude hooischuur. Tevens kunt u een schoonheidsbehandeling of massage aanvragen.

In het Maiensässhotel Guarda Val staan voortreffelijke gerechten op de kaart in de koeienstal. U begint de dag eerst goed met een fantastische zonsopgang en een ontbijtbuffet dat typisch is voor Sporz. 's Middags kunt u op het zonnige terras genieten van een mooi uitzicht op de bergen. De keuken van het hotel is bekroond met 16 punten van Gault Millau. U kunt zich verheugen op een verrukkelijk, exclusief diner, en op traditioneel Graubünder gerechten in het specialiteitenrestaurant Crap Naros.

Het meer de Heidsee glinstert als diamant in het hoge dal van de Lenzerheide. De omringende bergtoppen zorgen voor een magische sfeer, en het weelderige groen van de geurige Alpenweiden zorgt voor heerlijke ontspanning. Kunt u zich iets fijners voorstellen dan met uw voeten in het koele water van de Heidsee gaan zitten na een avontuurlijke fietstocht of een wandeling in de bergen? Hier eindigt uw dag met een mooie zonsondergang, frisse berglucht en een glimlach op het gezicht.

De winterdagen zijn in het vakantieoord de Lenzerheide net zo mooi. Het met sneeuw bedekte landschap met de witte bossen en bevroren meren nodigt uit tot wandelingen, langlaufen, of lekker sleeën. In de omgeving vindt u meer dan 155 km aan skipistes.