Turm Hotel Grächerhof Swiss Quality Hotel, Grächen bei Zermatt
Turm Hotel Grächerhof Swiss Quality Hotel, Grächen bei Zermatt

Turm Hotel Grächerhof Swiss Quality Hotel, Grächen bei Zermatt

Het Turm Hotel Grächerhof Swiss Quality in Grächen ligt in de buurt van Zermatt. Het biedt u charmant kamers in alpine-stijl, fantastische cuisine en aantrekkelijke wellnessfaciliteiten.

U bevindt zich op een centrale, zonovergoten en rustige locatie, met de bushalte op 50 meter van het Turm Hotel Grächerhof. De kabelbaan ligt op een slordige 2 minuten lopen.

In de schitterende 'alpenkamer' slaapt u op matrassen met hooi of een traditioneel matras, wat u maar wilt. Er is gratis draadloos internet beschikbaar.

Het vitaliteitscentrum van het Turm Hotel biedt u een sauna, een bio-sauna, een stoombad, een Kneipp-bad, een solarium, een jacuzzi en de mogelijkheid om van diverse massages te genieten.

U kunt in het grill-restaurant Sacré-Feu genieten van een overheerlijk vijfgangendiner (ook vegetarische opties zijn beschikbaar), met ingrediënten die vers van de markt komen. Ook kunt u in het restaurant terecht voor een stevige maaltijd. Bij het diner kunt u ook genieten van uitstekende wijn uit de Valais, rechtstreeks uit de goedgevulde wijnkelder van het hotel.

De rustieke, warme lobby met open haard nodigt uit tot ontspanning, na een geweldige dag in de frisse berglucht. Op het terras van de bar kunt u heerlijk van het zonnetje genieten.