President Wilson, Geneva
President Wilson, Geneva

President Wilson, Geneva

Het President Wilson ligt in het hart van de stad maar u heeft er geen last van de drommen toeristen. Het is te vinden aan de boulevard aan de waterkant en biedt een spectaculair uitzicht op het meer van Genève, de Mont Blanc en de Alpen.

Het President Wilson hotel is compleet gerenoveerd in 2008/2009.

Dit vijfsterrenhotel ligt op slechts een steenworp afstand van de internationale organisaties, banken en chique boetiekjes. U bent er van harte uitgenodigd in een wereld vol unieke privileges.

Ga erheen en ontdek alle nieuwe smaken die de fusion-gerechten van de restaurant Spice te bieden hebben. Bij "the Arabesque" kunt u in de stijlvolle ambiance Libanese gerechten proeven en genieten van de chique setting van Flower's Bar & Perfumes.

De spa biedt Valmont-schoonheidsbehandelingen, fysiotherapie en massages, een sauna, een jacuzzi en een stoombad. U zult er tevens genieten van de gratis toegang tot het fitnesscentrum.

Alle kamers hebben hypermoderne snufjes, Aqua di Parma schoonheids- en badproducten, draadloze internetverbinding en een uniek digitaal entertainmentsysteem met cd/dvd-bibliotheek.

Het hotel biedt een heel scala aan buitenactiviteiten, zoals fietsen (gratis) en diverse watersporten. Er is gratis een kleine boot beschikbaar op slechts 5 minuten van het hotel waarmee u bij het winkelgebied en de oude stad kunt komen.