Les Armures, Geneva
Les Armures, Geneva

Les Armures, Geneva

Het unieke hotel Les Armures is gevestigd in een 17e-eeuws pand in het hart van de oude stad van Genève. Het biedt een unieke, historische ambiance, charmante kamers en eersteklas cuisine.

Een wandeling van 10 minuten brengt u bij de winkelcentra, de promenade aan de oever van het meer en de belangrijkste musea.

Het hotel wordt gerund door de familie Borgeat-Granges. Het heeft luxe en niet-pretentieuze accommodatie en u kunt er voortreffelijk dineren. Het is een historische locatie, naast de Cathédrale Saint-Pierre (kathedraal).

De kamers beschikken over airconditioning en hebben een luxe inrichting met in marmer uitgevoerde badkamers, dikke badjassen en de nieuwste technologie, inclusief een gratis draadloze internetverbinding en satelliet-tv.

Als u het werk van de binnenhuisarchitect Philippe Michiels op prijs stelt (hij staat bekend vanwege de wijze waarop hij oude en nieuwe stijlen combineert), vraag dan naar een van de onlangs gerenoveerde kamers.

Café Les Armures is een in het oog springende locatie in de stad en de oudste koffiebar van Genève. Het is een populaire plek voor lokale bewoners en een absolute must voor bezoekers. Het restaurant serveert klassieke Franse, gastronomische gerechten en in de kelder, bij Carnotzet, kunt u van kaasspecialiteiten genieten, zoals raclette en fondue.

Les Armures is zeer populair bij buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders die graag de ware ziel van deze internationale stad willen ervaren. Les Armures heeft allerlei beroemde gasten verwelkomd, zoals presidenten Bill Clinton, Jimmy Carter en John F. Kennedy.