Le Richemond, Geneva
Le Richemond, Geneva

Le Richemond, Geneva

Het prestigieuze hotel Le Richemond bekleedt al meer dan 130 jaar een eersteklas positie tegenover de beroemde Jardin des Alpes, met uitzicht over de bergen, het Meer van Genève en de kathedraal van Genève.

Le Richemond ligt op slechts 5 km van de luchthaven van Genève en op loopafstand van de zaken- en winkelwijken. Het is ideaal gelegen voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties. Dankzij de 8 zalen, waar 10 tot 35 personen in terecht kunnen, is dit hotel de perfecte keuze voor allerlei soorten evenementen.

Le Richemond ademt de exclusieve sfeer van een privéclub; hier wordt persoonlijke aandacht aan u besteed en kunt u genieten van de hartelijke gastvrijheid die een handelsmerk voor dit hotel is geworden.

Le Spa nodigt u uit om de wereld van welzijn te ontdekken en beschikt over 3 ruimten voor behandelingen, een speciale ruimte voor stelletjes, een sauna, een Turkse stoomruimte, een volledig uitgerust fitnesscentrum, en een ontspanningsruimte.

Le Richemond behoort tot de beste hotels van de wereld en biedt luxueus ingerichte kamers, een uitstekend restaurant, een bar en zonnige terrassen. Dit alles staat garant voor een comfortabel uitje in een drukke stad.