InterContinental Geneva, Geneva
InterContinental Geneva, Geneva

InterContinental Geneva, Geneva

Het Geneva InterContinental Hotel bevindt zich in de directe omgeving van internationale organisaties, op slechts 5 minuten van de VN, ILO, WHO en het meer van Genève. Ook ligt het op 10 minuten van de van Geneva International Airport, het oude stadsdeel, het congrescentrum Palexpo en het CICG.

InterContinental Hotel in Genève heeft 334 luxueuze kamers en suites. Ze zijn alle uitgerust met breedbandinternet en bieden zicht op het meer van Genève, de Alpen en de Jura.

Het Woodsrestaurant biedt heerlijke gerechten van het seizoen en heeft een heerlijk terras. Les Nations, een elegante combinatie van een bar en een knusse lounge, en de O-bar met zijn livemuziek, zijn de perfecte plaatsen om te genieten van een cocktail.

Het zakencentrum is 24 uur per dag geopend. Openbare ruimtes, zoals de lobby, de bars en de vergaderruimtes zijn alle uitgerust met draadloos internet.

Het 400 m² grote Clarins Institute & Day Spa biedt een compleet assortiment van behandelingen voor mannen en vrouwen. Een stoombad, sauna en jacuzzi zijn ook beschikbaar. Het wellness- en fitnesscentrum zijn beide 24 uur per dag geopend.

Er is een jogging-parcours in de openlucht. Tennisbanen liggen op 5 minuten, zeilen wordt aangeboden op 10 minuten van het hotel, en u kunt golfen en skiën in de buurt.