Hotel De La Paix, Geneva

Hotel De La Paix, Geneva

Het historische, prestigieuze Hotel de la Paix Geneva heeft een majestueuze ligging aan de oever van het meer van Genève en biedt een voortreffelijk uitzicht op de witte piek van de Mont Blanc.

Het hotel ligt in het hart van de zakenwijk, op slechts een kleine afstand verwijderd van alle attracties van Genève, inclusief de Grand Rue, Sint-Pieterkathedraal en de oude stad. Hotel De La Paix ligt aan dezelfde kant van de rivier de Rhône als de internationale luchthaven van Genève en het centraal station, Gare de Cornavin, zodat u heel gemakkelijk overal kunt komen.

Geniet van een unieke omgeving waar traditie en stijlvolle, historische ambiance op harmonieuze wijze worden gecombineerd met moderne faciliteiten. Geniet van de onlangs gerenoveerde kamers, de rijkelijke openbare ruimten, de eersteklas eetzalen en de moderne vergaderzalen die over de laatste snufjes beschikken.

Het Verig'O is een reputatie als een van de beste restaurants in Genève aan het opbouwen en wordt al genoemd in de Gault Millaugids vanwege de voortreffelijke Franse en mediterrane gerechten.

Het gezellige interieur van de Nobel Bar is plek om te ontspannen en te genieten van een goede sigaar en een uitgebreide selectie aan oude port, single malt en exclusieve likeuren en brandy's.

U kunt in het gehele hotel kosteloos gebruikmaken van het draadloos internet.