Jugendstilhotel Paxmontana, Flüeli-Ranft
Jugendstilhotel Paxmontana, Flüeli-Ranft

Jugendstilhotel Paxmontana, Flüeli-Ranft

Het historische Jugendstilhotel Paxmontana is gebouwd in 1896 in art nouveau-stijl, en staat op een heuvel op een prachtige locatie in het kanton Obwalden. Het etablissement heeft al vele prijzen gewonnen.

Dit pareltje van architectuur combineert de sfeer van het verleden met modern comfort. Hier kunt u genieten van de perfecte balans tussen ontspanning, activiteiten en plezier. De ideale locatie in het geografische centrum van Zwitserland maakt dit hotel tot een perfect beginpunt voor het bezichtigen van bezienswaardigheden en het wandelen over de middeleeuwse Jakobsweg. Het omliggende gebied is waar St. Nicolaas uit Flüe (1417-1487), de patroonheilige van Zwitserland, woonde.

Het hotelpark beschikt over een groot Kneipp-bassin, een bloemen- en kruidentuin en een prachtig panoramisch uitzicht op de omliggende bergen en meren.

Dit hotel ligt in het geografische midden van Zwitserland, tussen Luzerne en Interlaken. Vanaf Luzerne neemt u de A8, bij Hergiswil de A8 richting Interlaken en vervolgens afslag Sachseln. In Sachseln gaat u linksaf naar Flüeli-Ranft.

Alle kamers bieden een douche met toilet en een kluisje. De meeste kamers beschikken over een balkon, een telefoon met rechtstreekse buitenlijn en prachtig uitzicht op het meer of de bergen.