Romantik Hotel Schweizerhof, Flims Waldhaus
Romantik Hotel Schweizerhof, Flims Waldhaus

Romantik Hotel Schweizerhof, Flims Waldhaus

Het Romantik Hotel Schweizer is een hotel in Belle Époque-stijl dat wordt omgeven door de prachtige bergen van de Zwitserse Alpen. Het beschikt over tijdloze charme en wordt gekenmerkt door een traditie van meer dan 100 jaar.

De stijlvol ingerichte kamers bieden een spectaculair uitzicht op de bergen en de meeste beschikken over een balkon. Het wellness-centrum bevat een overdekt zwembad, een sauna en een stoombad. Elegante lounges, een patio in art nouveau-stijl en een vergaderzaal maken de faciliteiten van het hotel compleet. In de zomer kunt u diverse activiteiten ondernemen, zo kunt u gaan wandelen of zwemmen in het nabijgelegen Caumameer. In de winter wacht Zwitserland's grootste skigebied, met 220 kilometer aan pistes, op u. Het hotel biedt een gratis pendeldienst naar de kabelbaan.

Het hotel biedt een seminarruimte voor maximaal 20 personen met veel daglicht en moderne technische apparatuur.

De meeste kamers bieden een balkon. De kamers op het zuiden kijken uit op een prachtig park en de bossen. De kamers op het noorden bieden uitzicht op de ontzagwekkende Flims bergen. Sommige kamers beschikken over internet.