Hotel Bellevue Palace Bern, Bern
Hotel Bellevue Palace Bern, Bern

Hotel Bellevue Palace Bern, Bern

Het Bellevue Palace is een pareltje van art-nouveau-architectuur, gelegen in het hart van Bern naast het Federale Parlement. Het biedt gratis vast internet.

Bellevue Palace bestaat uit 130 kamers en suites die zijn ingericht in betoverende kleuren. Sommige bieden uitzicht op de historische oude binnenstad van Bern of de toppen van de Alpen, terwijl andere uitkijken uit op de rustige binnenplaats of de Parlementsgebouwen.

De wooneenheden combineren ouderwetse charme met het meest moderne comfort, en zijn voorzien van regelbare airconditioning, satelliet- en pay-tv en een stijlvolle parketvloer.

Bern is een ideaal vertrekpunt voor vele mooie excursies, zoals het Alpenresort van Zermatt, het schilderachtige Luzern, de Jungfraujoch (Europa's hoogst gelegen treinstation) en de prachtige omgeving rond het meer van Genève. Maar als hoofdstad van Zwitserland, is deze mooie stad ook een grote attractie op zich. Bezoekers zullen de 6 km aan pittoreske galerijen, de middeleeuwse magie van de historische oude stad aan de rivier de Aare, de legendarische berenputten en alle prachtige boetieken niet kunnen weerstaan. Bern is er ook in geslaagd om het traditionele en het stijlvolle te combineren op het gebied van cultuur - bijvoorbeeld, klassieke muziek, dialect rock, de laat-gotische kathedraal en de prestigieuze Paul Klee kunstcollectie. Geen wonder dat Bern de hoofdstad van Zwitserland is geworden.

Het voltage is 220 V. Adapters zijn verkrijgbaar bij de receptie.