De Kerselaer, Essen

De Kerselaer, kamer met ontbijt, biedt met haar vijf themakamers een
uniek kader om helemaal tot rust te komen. In een karaktervol herenhuis in het hartje van Essen, Belgiƫ, vindt u alles wat u nodig heeft om van een goede nachtrust te kunnen genieten. Iedere kamer is uniek en herbergt de sfeer van een wereldstad. Ontdek Barcelona, Nairobi, Havana en Samarkand... of droom weg in de Marrakech-suite. Elke ochtend wacht er een vers ontbijt op u en natuurlijk bent u 's avonds van harte welkom in onze bar.

De Kerselaer ligt in het hart van Essen, vlak bij het treinstation van waaruit u naar verschillende grote steden in Belgiƫ en Nederland kunt reizen. Essen is een groene gemeente, omgeven door de Kalmthoutse Heide, de Wouwse Plantage,...ideaal voor fiets- en/of wandeltochten.

De Kerselaer is een klein, gezellig hotel met vijf verschillende themakamers. Het is een plaats waar zowel zakenlieden als toeristen zich thuis zullen voelen! Het hotel accepteert geen creditcards, alleen contante betalingen.

De kerselaer bestaat uit 5 themakamers. Elke kamer brengt u naar een verschillende wereldstad. Zo hebt u Havana, een single, Samarkand, Barcelona, twee doubles, Nairobi, een twin en Marrakech, de suite.