Bakster, Reijmerstok

Bakster, Reijmerstok

Traditioneel bakken
 
Workshops en cursussen brood en Limburgse vlaai bakken

'Bakster', tussen de prachtige Zuid-Limburgse heuvels, verzorgt het hele jaar door workshops en cursussen voor het bakken van o.m. Limburgse vlaai, brood, desembrood, Paasvlechten, St. Nicolaasgebak, Kerststol. Alles gebeurt op ambachtelijke wijze en met zoveel mogelijk gebruik van biologische en streekproducten. U wordt door een ervaren bakster begeleid bij het handmatig deeg bereiden en het maken van de bakvorm. Het bakken gebeurt in de authentieke houtoven.

De actuele data voor de workshops of cursussen vindt u op de website: www.bakster.nl

Vlaai bakken:
- Workshop: Kosten € 27,50 p.p. incl koffie/thee, gebak en uw vlaai. Duur ca. 3,5 uur.
- Cursus van 9.30 tot ca. 17.30 uur: Kosten € 87,50 p.p. incl koffie/thee, gebak, kleine lunch en 5 vlaaitjes.

Brood bakken:
- Cursus van 5 lessen á ca. 3,5 uur: Kosten € 152,50 p.p. incl koffie/thee, gebak en uw brood.
- Cursus van één dag: Kosten € 87,50 p.p. incl koffie/thee, gebak, kleine lunch en uw brood.

Workshop Paasvlecht bakken:
Kosten € 28,50 p.p. incl koffie/thee, gebak en uw Paasbrood.

Workshop St. Nicolaas gebak:
Kosten € 36,- p.p. incl koffie/thee, gebak en de uw St. Nicolaas gebak. Duur ca. 3 á 3.5 uur.

Workshop Kerststol bakken:
Kosten € 29,95 p.p. incl koffie/thee, gebak en de uw kerststol. Duur ca. 3.5 uur.

Voor groepen kan in overleg een andere datum afgesproken worden.

Contact - Bakster

Brede Hoolstraat 12, 6274 NG Reijmerstok (nl) toon telefoon/fax
E-mail naar Bakster
website Bakster     
Regio: Zuid-Limburg, Limburg

 

Openingstijden

geopend

Maandag
09:30-18:00
Dinsdag
09:30-18:00
Woensdag
09:30-18:00
Donderdag
09:30-18:00
Vrijdag
09:30-18:00
Zaterdag
09:30-18:00
Zondag
10:30-15:00

Geaccepteerde betaalmethodes : Vooraf betalen

aparte ruimte groepen, reserveren aanbevolen, vergaderfaciliteiten, wifi/draadloos internet, Gelegen buiten Centrum, Kindvriendelijk, parking:[openbaar,gratis]