Bakster, Reijmerstok
Traditioneel bakken Workshops en cursussen brood en Limburgse vlaai bakken
'Bakster', tussen de prachtige Zuid-Limburgse heuvels, verzorgt het hele jaar door workshops en cursussen voor het bakken van o.m. Limburgse vlaai, brood, desembrood, Paasvlechten, St. Nicolaasgebak, Kerststol. Alles gebeurt op ambachtelijke wijze en met zoveel mogelijk gebruik van biologische en streekproducten. U wordt door een ervaren bakster begeleid bij het handmatig deeg bereiden en het maken van de bakvorm. Het bakken gebeurt in de authentieke houtoven.
De actuele data voor de workshops of cursussen vindt u op de website: www.bakster.nl
Vlaai bakken:
- Workshop: Kosten € 27,50 p.p. incl koffie/thee, gebak en uw vlaai. Duur ca. 3,5 uur.
- Cursus van 9.30 tot ca. 17.30 uur: Kosten € 87,50 p.p. incl koffie/thee, gebak, kleine lunch en 5 vlaaitjes.
Brood bakken:
- Cursus van 5 lessen á ca. 3,5 uur: Kosten € 152,50 p.p. incl koffie/thee, gebak en uw brood.
- Cursus van één dag: Kosten € 87,50 p.p. incl koffie/thee, gebak, kleine lunch en uw brood.
Workshop Paasvlecht bakken:
Kosten € 28,50 p.p. incl koffie/thee, gebak en uw Paasbrood.
Workshop St. Nicolaas gebak:
Kosten € 36,- p.p. incl koffie/thee, gebak en de uw St. Nicolaas gebak. Duur ca. 3 á 3.5 uur.
Workshop Kerststol bakken:
Kosten € 29,95 p.p. incl koffie/thee, gebak en de uw kerststol. Duur ca. 3.5 uur.
Voor groepen kan in overleg een andere datum afgesproken worden.
Contact - Bakster
Brede Hoolstraat 12, 6274 NG Reijmerstok (nl)
toon telefoon/fax
tel: +31 043 - 457 25 07   +31 0639857663
E-mail naar Bakster website Bakster
Regio: Zuid-Limburg, Limburg
Openingstijden
geopend |
Maandag 09:30-18:00
 |
Dinsdag 09:30-18:00
 |
Woensdag 09:30-18:00
 |
Donderdag 09:30-18:00
 |
Vrijdag 09:30-18:00
 |
Zaterdag 09:30-18:00
 |
Zondag 10:30-15:00
 |
Geaccepteerde betaalmethodes :
Vooraf betalen
aparte ruimte groepen, reserveren aanbevolen, vergaderfaciliteiten, wifi/draadloos internet, Gelegen buiten Centrum, Kindvriendelijk, parking:[openbaar,gratis]