Harbour Club, Maastricht
Prijs VHN diner: 32 euro ( 2 gangen)
Prijs VHN lunch: 25 euro ( 2 gangen)
“The Harbour Club” is een trendy restaurant gevestigd in een van de oude kade kelders van de historische binnenhaven van Maastricht. Je kunt hier terecht voor een uitgebreide lunch of diner maar ook voor een drankje en/of klein hapje.
Voor de inrichting van het restaurant is een beroep gedaan op niemand minder dan Jan des Bouvrie. Het restaurant heeft 50 zitplaatsen en een eetbar met ruimte voor 12 personen.
Tevens kun je in de zomer genieten op het zonnige terras aan de waterkant. De eigenaar van dit restaurant is Gijs van Eerd (voormalige souschef van Toine Hermsen).
Hij maakt samen met zijn "witte brigade", de mooiste gerechten en vervult graag uw persoonlijke gastronomische wensen.
De "zwarte brigade" onder leiding van maître Johan Pas zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt in dit voormalige Pakhuis